Prijs

Bastionfestival is 2 dagen feest tegen een democratische prijs.

  • - Zaterdag 13 augustus 2022: €15 VVK // €25 kassa

  • - Zondag 14 augustus 2022: €20 VVK // €30 kassa

  • - Combiticket: €30 VVK.

Kinderen tot en met 10 jaar mogen gratis binnen.

Wat mag niet!

Bastionfestival moet een leuk feest worden. Daarom zijn er een aantal zaken die we niet toelaten: drugs, vuurwerk, (vuur)wapens en gevaarlijke voorwerpen.
Daarnaast is het op het festivalterrein niet toegestaan om etenswaren, glaswerk, plastic flessen, bidons, blik, camelbags, (klap)stoelen, krukjes, selfiesticks, opblaasbare objecten en parasols mee te nemen. Huisdieren vinden we tof, maar zijn evenmin toegestaan op het festivalterrein tenzij het een geleidehond voor mensen met een visuele handicap of een assistentiehond. Een lichte (rug)tas of kleine rugzak is geen probleem, maar hou er wel rekening mee dat de beveiliging bij de ingang er zeker een kijkje in zal nemen.

Toegankelijkheid

Het volledige terrein en alle faciliteiten zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Alsook het sanitair gedeelte. Wens je gebruik te maken van een speciale parking neem dan contact met ons op via info@bastionfestival.be

Met de auto

GPS: Vilgertenweg, Kinrooi. Volg de pijlen Bastionfestival.

Locatie

Het bastion is een nieuw terrein in Kessenich (Kinrooi) gelegen aan de grindplassen aan de Maas.

EHBO

Tijdens het festival zijn de hulpdiensten ten allen tijde aanwezig. Ze patrouilleren op het terrein, maar je kan ze ook vinden op de EHBO-post. Geef gauwdieven geen kans! Loop niet te koop met dure gsm's of horloges en let goed op je persoonlijke spullen.

Wanneer

Het festival gaat door op zaterdag 13 en zondag 14 augustus 2022. Zaterdag starten we om 19.00 uur. Zondag gaan de deuren open om 13.30 uur. Je krijgt een festivalbandje waarmee je het festival op elk moment kan verlaten om later weer binnen te komen.

Een combi-bandje is vanzelfsprekend voor 2 dagen geldig voor 1 persoon.

Parking

Er zijn voldoende parkeerplaatsen voorzien rond het festivalterrein.
Autoparking €5.
Gratis parking voor fietsers in de fietsenstalling.

Kinderdorp

Voor de kinderen wordt er ook animatie voorzien in de vorm van springkastelen, grimmage, ...

Met de fiets

Nog beter! De fietsenstalling is recht tegenover de inkom van het festivalterrein. Let op: dit is geen bewaakte fietsenstalling.

Secretariaat

Tijdens het festival kan u met al uw vragen terecht bij de kassa units. Hier zullen festivalmedewerkers u zo goed mogelijk verder proberen te helpen.

Food and drinks

Op het festivalterrein zijn voldoende eet- en drankstanden. Eigen eten en drank mogen het festivalterrein niet op.

COVID-19

Bastionfestival is een festival voor jong en oud. We willen dus graag dat dit op een veilige manier kan doorgaan. Daarom houden wij ons opgelegde maatregelen door de overheid. Deze zullen ten gepaste tijden gecommuniceerd worden wanneer er duidelijkheid is hierover.

Onze sponsors